Одежда, которая всегда рядом.

График работы
График работы: Пн-Пт - 08:30 - 17:00 Сб-Вс- Выходной *Наложенный платеж ( предоплата 200 грн)
Сравнить
Нет товаров в сравнении
Добавляйте товары к сравнению характеристик и выбирайте самый подходящий Вам товар.
Желания
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Корзина
Ваша корзина пуста
Ваша корзина пуста. Добавляйте понравившиеся товары в корзину или авторизуйтесь, если добавляли товары ранее

Переваги одягу із натурального льону

Навесні та влітку завжди хочеться надягти щось легке та вільне. Щось таке, в чому виглядатимеш стильно, а почуватимешся напрочуд комфортно. Велике значення має матеріал, з якого виготовлено одяг.
Переваги одягу із натурального льону

Одним з оптимальних варіантів для одягу для теплого сезону завжди був і залишається натуральний льон. Цю тканину добре знають та цінують зі стародавніх часів. У всі часи лляна тканина вважалася однією з найкращих та була однією з найдорожчих саме завдяки своїм властивостям.

Лляну тканину обов'язково використовують у стилях одягу, які наголошують на нерозривному зв'язку із своїм духовним світом та гармонії з природою. Це етно, бохо, кантрі. Лляні речі також неважко вписати у образ в діловому, кежуал, романтичному та багатьох інших стилях.

Лляний одяг має вагомі переваги для носіння:
- Безпека для людини та природи. За рахунок натуральної сировини тканина екологічна та гіпоалергенна. Льон навряд чи викличе почервоніння, висип або подразнення шкіри. Також матеріал природного походження і не чинить негативного впливу на навколишнє середовище.
- Здатність пропускати повітря. Льон дозволяє шкірі дихати. Він чудово пропускає повітря та сприяє його циркуляції. Це особливо важливо влітку, коли мікроклімат тіла має велике значення.
- Висока гігроскопічність. Льон відводить від тіла вологу та швидко висихає, не створюючи "парникового ефекту".
- Міцність та зносостійкість. Купляючи лляний одяг, ви можете бути впевнені у тому, що він вірно прослужить вам не один і не два роки, а набагато довше. Льон зберігає форму, не кошлатиться та не розтягується.

Лляна тканина має лише один недолік - дуже швидко мнеться. Але тут варто згадати про стильові тенденції останніх років. Зараз у моді легка недбалість - образ не має виглядати так, ніби над ним корпіли годинами. Навпаки, повинно складатися враження, що ви надягли щось нашвидкоруч і побігли в своїх справах. А стильний лук немов би склався сам собою. З цієї точки зору, трохи зім'ятий одяг буде навіть доречним.

Гайд, як обрати одяг для літа, щоб не розтанути на сонці :)
Спекаааа... У розпеченому повітрі немов розлите марево, а з яскраво-синього неба безжально палить сонце... Ні легенького вітерця, не ворухнеться ні один листочок... "За містом зараз, мабуть, така краса..." - думаєш...
Яким повинен бути спортивний одяг?
Яким вимогам повинен відповідати одяг для спорту? Дізнайтеся про особливості та якості спортивної форми.
ТОП-5 трендів сезону весна-літо 2021
Через ситуацію у світі модна індустрія переживає не найкращі часи. Та це зовсім не стало приводом не створювати нових колекцій. Світ моди навпаки якомога швидше намагався підлаштуватися під нові умови...
Принтованые футболки KIFA - яркие впечатления надолго!
Более 200 разнообразных, ярких, уникальных, молодежных принтов высокого качества, помогут вам стать индивидуальными и стильными!