Одежда, которая всегда рядом.

График работы
График работы: Пн-Пт - 08:30 - 17:00 Сб-Вс- Выходной *Наложенный платеж ( предоплата 200 грн)
Сравнить
Нет товаров в сравнении
Добавляйте товары к сравнению характеристик и выбирайте самый подходящий Вам товар.
Желания
Список желаний пуст
Добавляйте товары в список желаний. Если у вас уже есть список желаний, авторизуйтесь
Корзина
Ваша корзина пуста
Ваша корзина пуста. Добавляйте понравившиеся товары в корзину или авторизуйтесь, если добавляли товары ранее

Гайд, як обрати одяг для літа, щоб не розтанути на сонці :)

Спекаааа... У розпеченому повітрі немов розлите марево, а з яскраво-синього неба безжально палить сонце... Ні легенького вітерця, не ворухнеться ні один листочок... "За містом зараз, мабуть, така краса..." - думаєш ти і тяжко зітхаєш, розуміючи, що і завтра тобі на роботу, й післязавтра. Усі думки лише про те, куди піти ввечері, коли трохи спаде спека, та який охолоджуючий напій обрати.
Гайд, як обрати одяг для літа, щоб не розтанути на сонці :)

Сонце у нашому степовому регіоні безжальне, і навіть близкість води не рятує від сухого повітря та височезної температури повітря. Ми вирішили створити для вас гайд, як за допомогою одягу рятуватися від спеки, не приносячи в жертву комфорт та стиль.

Свободу папугам!
Влітку кращим вибором стане одяг прямих та вільних силуетів. Чим менше тканини торкається шкіри, тим краще. Адже за літньої спеки прошарок повітря між шкірою та одягом просто необхідний. Якщо ж вільні силуети не ваша історія, обирайте хоча б приталені - ваше тіло буде дуже вам вдячне. Або взагалі передивіться свої переконання і спробуйте оверсайз, адже літо - краща пора для експериментів!

Білий - хіт сезону
Здається, вже всім відомо, що завдяки своїм властивостям найкраще притягує тепло чорний колір. Темні кольори на кшталт темно-синього, коричневого тощо - теж не кращий варіант. Тому варто максимально наповнювати свій літній гардероб світлими речами. Не любите білий - є молочний, кремовий, рожевий, бежевий, лазурний та безліч інших. Також чудово прийдуться "до двору" яскраві кольори - бо коли ж, як не влітку?!

Тільки натуральне
Обирайте лише натуральні тканини - такі, як бавовну, льон, віскозу та шовк. Вони добре пропускають повітря, поглинають вологу та дозволяють шкірі дихати. Синтетика ж лише створить "парниковий ефект" та спровокує ще більший перегрів тіла, що стосується вже навіть не стилю, а здоров'я. До того ж, постійно торкаючись шкіри, може викликати почервоніння та подразнення, а якщо шкіра волога - ще й натерти. Отже, відкладаємо такі гарні й ефектні синтетичні кофтинки й звертаємося до натуральних матеріалів.

Нижній шар
Особливу увагу влітку варто звернути на нижню білизну, бо вона напряму контактує зі шкірою й є запорукою комфорту. В спеку краще відмовитися від масивного пушапу, надмірного декору та щільних чашок. Замінити їх можна ліфом із м'якими й тонкими чашками, бралетом або спортивним топом. Або - якщо дозволяє комплектація - взагалі відмовитися від цього предмету гардеробу ;)

Захист від сонця
Згадаймо бедуїнів та жителів інших спекотних регіонів, де середня температура значно перевищує нашу. Їхній одяг зовсім не назвеш відкритим, але спеку вони переносять просто чудово. Ні, ми не пропонуємо повністю замотатися у тканину, але вдягти у спеку більш закритий одяг варто. Справа в тому, що так ми створимо додатковий прошарок повітря, який охолодить тіло в спеку. Та й під палючими сонячними променями набагато комфортніше знаходитися із закритими плечами, спиною і стегнами, щоб уникнути сонячних опіків.

В асортименті нашого магазину ви зможете знайти одяг, який підпадає під усі вищезгадані критерії. А ще він буде відповідати останньому писку моди, виготовлений із високоякісних матеріалів та володіє підвищеною зносостійкістю! Наші сукні, топи, сорочки та брюки точно не залишать вас байдужими!

 
Яким повинен бути спортивний одяг?
Яким вимогам повинен відповідати одяг для спорту? Дізнайтеся про особливості та якості спортивної форми.
ТОП-5 трендів сезону весна-літо 2021
Через ситуацію у світі модна індустрія переживає не найкращі часи. Та це зовсім не стало приводом не створювати нових колекцій. Світ моди навпаки якомога швидше намагався підлаштуватися під нові умови...
Переваги одягу із натурального льону
Навесні та влітку завжди хочеться надягти щось легке та вільне. Щось таке, в чому виглядатимеш стильно, а почуватимешся напрочуд комфортно. Велике значення має матеріал, з якого виготовлено одяг.
Принтованые футболки KIFA - яркие впечатления надолго!
Более 200 разнообразных, ярких, уникальных, молодежных принтов высокого качества, помогут вам стать индивидуальными и стильными!